• darkblurbg

Nieuwsgierigheid en voorpret

Waarschijnlijk heb je de eerste medische echo al gehad om te bekijken hoe lang je zwanger bent. Heel fijn dat je al even hebt kunnen kijken naar het kloppende hartje. Maar je bent misschien wel erg nieuwsgierig: krijg je een jongen of een meisje? Kom dan langs voor een geslachtsbepaling echo en wij geven je het antwoord op deze prangende vraag.

Betrouwbaarheid en periode geslachtsbepaling

Ons echocentrum biedt verschillende pretecho’s. De eerste is al mogelijk vanaf ongeveer 8 weken zwangerschap. Om te kunnen zien of je een jongen of meisje verwacht, moet je echter al wat verder zijn. Hoewel sommige centra dit vanaf 13 weken aanbieden, kiezen wij bewust voor geslachtsbepaling vanaf 15 weken. Dan is het kindje meestal goed in beeld te brengen en is het uitwendige geslacht ontwikkeld. We kunnen dan met een grote mate van zekerheid vaststellen of het een jongen of meisje is. Echt 100% zeker is het pas bij de geboorte, er blijft altijd een kleine foutmarge aanwezig. Ook komt het wel eens voor dat de pretecho niet lukt, omdat de baby er bijvoorbeeld net niet goed voorligt. Onze echoscopisten zullen altijd hun uiterste best doen voor een succesvolle pretecho.

De geslachtsbepaling echo: hoe gaat dat?

Je komt voor deze echo langs op één van onze locaties, waar de sfeer rustig en ontspannen is. Deze echo is puur gericht op het bepalen van het geslacht van je baby. We laten natuurlijk ook het hartje zien en maken een foto van je kindje. In deze periode kunnen we dat mooi in beeld brengen, het dus ook erg leuk om even te zien hoe je kindje beweegt in je buik.

Kosten geslachtsbepaling

De geslachtsbepaling echo kost bij ons slechts € 45,00 (incl. btw). Weet je nu al dat je meerdere pretecho's wilt, dan is een pretpakket waarschijnlijk voordeliger. Zo bespaar je € 20,- als je een geslachtsbepaling en een 3D/4D samen boekt. Zie voor meer informatie onze pretpakketten

De echo geslachtsbepaling is in 2D en duurt ongeveer 15 minuten. 

  • Na afloop krijg je 2 zwart/wit foto’s van je kindje mee.
  • Je krijgt een genderballon met roze of blauwe confetti erin. Leuk voor de gender reveal party.
  • Je krijgt een kaartje met daarop het geslacht. Wil je het nog niet direct weten, dan krijg je hem natuurlijk mee in een enveloppe.
  • Voor € 2,50 kun je 5 zwart/wit foto's extra kopen.

Geslachtsbepaling echo in Den Haag? Maak direct een afspraak

De medewerkers van Het Haagse Hof ontvangen je graag op één van de twee centraal gelegen locaties in Den Haag. Je bekijkt je kindje in een rustige en ontspannen sfeer. Maak direct een afspraak om te kijken of je een jongen of meisje krijgt.

Afspraak maken