• darkblurbg

Bij echocentrum Het Haagse Hof kun je in een fijne en ongedwongen sfeer echo's laten maken, waarbij je in alle rust van je aanstaande baby kunt genieten. Bij het echocentrum werken hoogopgeleide, professionele echoscopisten. Het Haagse Hof is gevestigd in HagaZiekenhuis en Gezondheidscentrum Calandria.

Ons team

Het Haagse Hof beschikt over een team van professionele echoscopistes. Ze hebben jarenlange ervaring in het vak, zowel op het gebied van medische echo’s als pretecho's. Onze assistentes ondersteunen het team waar nodig. Bekijk ons team hier.

Ons kwaliteitsbeleid

Het Haagse Hof stelt kwaliteit altijd voorop. Bij het aanbieden van medische echo’s en pretecho’s, zorgt ons beleid voor het handhaven van deze kwaliteit. We hebben hiervoor een aantal kwaliteitseisen opgesteld. Bekijk hier ons kwaliteitsbeleid

Samenwerkingen

Het Haagse Hof is een initiatief van Stichting STBN, in samenwerking met de verloskundigen in Den Haag. Daarnaast werken wij ook nauw samen met een aantal ziekenhuizen in de regio Den Haag. Bekijk onze samenwerkingen.

Tips voor je afspraak

We heten je van harte welkom voor je medische echo of pretecho bij Het Haagse Hof. De echo’s vinden plaats op afspraak, op één van onze prettige locaties in Den Haag. Om je voor te bereiden om de afspraak, geven we je graag een paar tips. Bekijk deze tips hier.

Keurmerk Bewonder bij

Wij maken onderdeel uit van het Bewonder Bij keurmerk. De aangesloten echocentra bieden gegarandeerd datgene wat je mag verwachten: de beste pretecho’s in een ontspannen sfeer, mét volop aandacht voor het welzijn van jou en je ongeboren kindje. Meer weten over pretecho's?

Maak direct een afspraak

De medewerkers van Het Haagse Hof ontvangen je graag op één van de twee centraal gelegen locaties in Den Haag. Je bekijkt je kindje in een rustige en ontspannen sfeer. Maak direct een afspraak.

Afspraak maken