• darkblurbg

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een hele bijzondere, maar ook spannende tijd breekt aan. Langzamerhand gaat je buik groeien en kan je je baby voelen bewegen. Je moet nog even wachten totdat je je baby in het echt kunt bewonderen en vasthouden. Gelukkig is het wel mogelijk om alvast te spieken, dankzij een pretecho.

Wat is een pretecho?

Met een pretecho bedoelen wij een professionele echo, die je voor je plezier laat maken. We zoeken hierbij niet actief naar afwijkingen, daarvoor zijn de medische echo’s bedoeld. Indien we afwijkingen tegenkomen, bespreken we deze uiteraard wel. Tijdens de pretecho bewonder je je ongeboren kindje, je mag hier meerdere mensen voor uitnodigen. De echoscopist plaatst de echokop op je buik en geeft uitleg over wat je ziet. Na afloop krijg je 2 zwart/wit foto's en ontvang je een link via sms waarmee je de foto’s en/of filmpje kunt downloaden op je telefoon en kunt delen met de familie en vrienden.

Een goed gevoel en geslachtsbepaling dankzij de pretecho

Tijdens je zwangerschap krijg je in ieder geval twee medische echo’s aangeboden. Je krijgt alleen een extra echo als daar een medische aanleiding voor is. Misschien voel jij je in het begin onzeker over je zwangerschap. Of wil je juist later in de zwangerschap gewoon even je baby zien.

Wat maakt een pretecho zo leuk?

  • Bewonder je baby al vanaf 8 weken zwangerschap
  • Ontdek het geslacht al vanaf 15 weken zwangerschap
  • Krijg een duidelijk beeld in kleur, dankzij 3D en 4D
  • Neem gerust meerdere mensen mee
  • Krijg de bevestiging dat je écht een kind krijgt, wanneer je dat nodig hebt

Wanneer is een pretecho mogelijk?

In principe is een pretecho gedurende je hele zwangerschap mogelijk. Vanaf 8 weken kunnen we je baby in beeld krijgen, vanaf ongeveer 12 weken kan je het echt al mooi zien. Na 22 weken wordt je baby groter en voller, een 3D/4D echo is dan erg geschikt. Dit is vaak tot 30 weken leuk. Daarna is de pretecho nog wel mogelijk, maar zie je delen van je kindje, afhankelijk van zijn/haar ligging. Het komt wel eens voor dat de pretecho niet lukt, omdat de baby er bijvoorbeeld net niet goed voor ligt. Onze echoscopisten zullen altijd hun uiterste best doen voor een succesvolle pretecho.

 Wij bieden verschillende soorten pretecho’s op onze twee locaties:

Vroege echo Geslachtsbepaling echo 2D echo

Een vroege pretecho in 2D (platte foto’s), mogelijk tussen 8 en 12 weken zwangerschap. Je krijgt 2 zwart-/witfoto’s mee naar huis. 

Meer informatie

Vanaf 15 weken kunnen we deze 2D echo maken. Je krijgt 2 zwart-/witfoto’s mee naar huis en een genderballon. 

Meer informatie

Een 2D echo ná 12 weken zwangerschap. Je krijgt 2 zwart-/witfoto’s mee naar huis. 

Meer informatie

 

3D/4D echo

Je ziet stilstaande en bewegende beelden met diepte. Mogelijk gedurende de hele zwangerschap, maar je ziet je kindje het beste tussen 24 en 30 weken. Je krijgt 4 zwart-/witfoto’s en  

Meer informatie 

 

Cadeaubonnen

Het Haagse Hof heeft ook meerdere opties voor cadeaubonnen. Wil je iemand een (deel van) een echo cadeau doen? Dat kan met een cadeaubon. Wij hebben verschillende opties hiervoor. Voor 45 kan je vriendin, collega, dochter of kleindochter al langskomen voor een 2D echo. Voor 100 krijgt ze een prachtige 3D/4D echo bij ons centrum. 

Je kunt natuurlijk ook een deel van de echo cadeau doen en kiezen voor een bon van een ander bedrag. 

Interesse, dan kun je hieronder een bon bestellen. Je krijgt dan een unieke code, waarmee de echo bij het online plannen direct te betalen is. Het is ook mogelijk om de code aan onze assistentes door te geven bij het telefonisch plannen van een afspraak. 

 

Stichting Hartekind

Ons centrum valt onder Stichting STBN.

STBN steunt jaarlijks maatschappelijke doelen en steunt sinds enige tijd Stichting Hartekind. Stichting Hartekind heeft tot doel de overlevingskansen van Hartekinderen te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren. Dit doen zij onder meer door het financieren van wetenschappelijk onderzoek maar ook door webinars te geven aan echoscopisten gericht op het herkennen van hartafwijkingen.

STBN draagt daarom van elke geslachtsbepalingsecho €2,50 af aan deze stichting.

 


Wat kosten de pretecho’s?

Je laat een pretecho maken voor je eigen plezier. Er is geen medische indicatie, je zorgverzekeraar vergoedt het dan ook niet vanuit de basisverzekering. We geven je graag een helder overzicht van de kosten van pretecho’s.

Genieten van een pretecho in Den Haag? Maak direct een afspraak

De medewerkers van Het Haagse Hof ontvangen je graag op één van de twee centraal gelegen locaties in Den Haag. Je bekijkt je kindje in een rustige en ontspannen sfeer. Een verwijzing is hiervoor niet nodig. Maak direct een afspraak om van de pretecho te genieten.

Afspraak maken