• darkblurbg

Het Haagse Hof beschikt over een team van professionele echoscopistes. Ze hebben jarenlange ervaring in het vak, zowel op het gebied van medische echo’s als pretecho's. Onze assistentes ondersteunen het team waar nodig. Je bent van harte welkom in ons echocentrum om persoonlijk kennis te maken.

Afspraak maken

Akke Buursma – Centrummanager

Akke Buursma_Centrum manager_SAM&Ik ben Akke. getrouwd en trotse moeder van twee kinderen. Ik heb lang in de financiële dienstverlening gewerkt en na een sabbatical kreeg ik de kans om bij SAM& aan de slag te gaan. Inmiddels ben ik sinds 2019 ook centrummanager van Het Haagse Hof.  Het werken met een klein professioneel team, de veelzijdigheid van het werk en de samenwerking met collega’s van STBN en de verwijzers maken het werk heel afwisselend en boeiend.

Deborah Maks - Echoscopiste 

Mijn naam is Deborah en ik kom uit Noord-Holland. Sinds 2010 werk ik met veel plezier als echoscopiste voor de STBN. Een prachtig en uitdagend vak, waarin ik aanstaande ouders hun kindje mag laten zien en deskundig  screen. Het begeleiden en informeren van de zwangere geeft me veel voldoening. Je kunt me niet alleen in Het Haagse Hof tegenkomen, maar ook in o.a. screeningscentrum SAM. Daar richt ik mij vooral op kwaliteitszaken.

Liesbeth Schutte - Echoscopiste

Ik ben Liesbeth, zelf moeder van drie kinderen die inmiddels uit huis zijn. Na 12 jaar gewerkt te hebben als verloskundige in Den Haag ging ik er een paar jaar  tussenuit. Ik besloot de opleiding voor echoscopist te volgen, een goede keuze. Het persoonlijke contact met de zwangere en haar partner vind ik heel belangrijk. Iedere echo is uniek, ook voor mij is het daardoor steeds weer boeiend.

Klaartje Bakkeren - Echoscopiste

Mijn naam is Klaartje, trotse moeder van vier kinderen. Voorheen werkte ik jaren als verloskundige, maar dat was lastig te combineren met mijn eigen gezin. Ik ben me gaan ontwikkelen als verloskundig echoscopist en doe dit werk nu met veel plezier. Ook geef ik les op de Hogeschool in Rotterdam. Het lijkt gemakkelijk, maar een kindje in beeld brengen vergt oefening. We doen altijd weer ons uiterste best voor de aanstaande ouders en meestal lukt dat heel behoorlijk.

Fijke-Frouk Smeding- Echoscopiste

Mijn naam is Fijke-Frouk, ik ben geboren en getogen in Friesland en moeder van twee kinderen. Na mijn opleiding tot verloskundige leek echoscopie me een mooie aanvulling. Het is  prachtig om de verwondering, verbazing en ontroering bij de ouders te zien als ze hun  kindje kunnen bekijken. De dankbaarheid en enthousiasme van de ouders bij mooie beelden van hun kindje, daar doe ik het voor! 

Nicole Mooy - Echoscopiste

Ik ben Nicole en heb zelf ook twee kinderen. De combinatie van het werken met mensen én de techniek en de mogelijkheden van echografie vind ik interessant. Het vak is volop in ontwikkeling. Ik heb zo’n 20 jaar cardiologische echo’s gemaakt, toen ik de kans kreeg mij om te scholen heb ik die gegrepen. Ik probeer altijd een feestje van het unieke moment te maken en stel ouders graag op hun gemak.

Muriël Persyn - Echoscopiste 

Mijn naam is Muriël, ik heb drie kinderen en werk nu 10 jaar als echoscopiste. Meer willen doen dan alleen verloskunde, dat was mijn reden om alle echo-opleidingen te gaan volgen. Ik werk nu in een verloskundigenpraktijk, ziekenhuis én in dit echocentrum, deze combinatie vind ik heel leuk. Een echo blijft iets magisch, je kijkt in  de buik van een vrouw naar haar ongeboren kind. Ik zie gelukkig veel blije mensen.

Linda  Stiel - Assistente

Ik ben Linda, zelf moeder van vier kinderen, waaronder een tweeling. Sinds 1 januari 2018 ben ik praktijkassistente bij Het Haagse Hof. Mijn hart ligt bij de zorg, ik ben dan ook héél blij dat ik hier als assistente werk. Het is fijn om zowel voor de echoscopisten als voor onze cliënten klaar te staan. Met z'n allen vormen wij een gezellig team.

Hanny  Schot - Assistente 

Mijn naam is Hanny, ik ben getrouwd, heb een dochter en niet te vergeten een hond. Ik voel me erg gelukkig tussen de aanstaande moeders bij Het Haagse Hof, ik werk hier sinds december 2017. Hiervoor werkte ik al in een echocentrum in Rotterdam. We  hebben een heel gezellig team, ook het persoonlijke contact en soms zelfs gelach met cliënten maakt het erg leuk.