• darkblurbg

Even spieken tijdens je zwangerschap

Wanneer je zwanger bent, krijg je in ieder geval twee medische echo’s aangeboden. Deze echo’s vinden plaats rond de 10e en de 20e week. Er is dus een behoorlijke periode waarin je je kindje niet kunt zien. Het kan geruststellend en ook gewoon erg leuk zijn om nog een extra echo te laten maken. De 2D pretecho in ons echocentrum is daarvoor een eenvoudige optie.

2D echo met zwart/wit foto’s

Vanaf 12 weken zwangerschap is het tot het einde van de zwangerschap mogelijk deze pretecho te laten maken. Het is een eenvoudige 2D echo, waarbij we foto’s maken. Met dit type echo kunnen we kijken of het hartje van de baby klopt, en hem/haar zien bewegen.

 

Wil je hem/haar nog duidelijker in beeld? Lees dan meer over onze 3D/4D echo’s.

Kosten tussentijdse 2D echo

De tweedimensionale is in principe gedurende de hele zwangerschap mogelijk, vanaf ongeveer 7 weken. Na de vroege echo, bieden wij de extra 2D echo aan vanaf de 12e week. Deze echo duurt ongeveer 15 minuten en kost € 45,00, inclusief 2 zwart/wit foto’s. Voor € 2,50 kun je 5 zwart/wit foto's extra kopen. Het komt wel eens voor dat de pretecho niet lukt, omdat de baby er bijvoorbeeld net niet goed voor ligt. Onze echoscopisten zullen altijd hun uiterste best doen voor een succesvolle pretecho.

2D echo in Den Haag laten maken? Maak direct een afspraak

De medewerkers van Het Haagse Hof ontvangen je graag op één van de twee centraal gelegen locaties in Den Haag. Je bekijkt je kindje in een rustige en ontspannen sfeer. Maak direct een afspraak voor een 2D echo.

Afspraak maken