• darkblurbg

Je bent al een tijdje zwanger, maar het blijft nog gissen hoe je kindje eruit ziet. Tijdens de medische echo (termijnecho) heb je al even kunnen kijken. Heel mooi natuurlijk, maar dat waren platte zwart/wit beelden. Hoe zou je kindje er nou echt uitzien? Heeft hij bolle wangetjes en lijkt hij op zijn papa of mama? Dankzij een 3D/4D echo kan je echt al een beeld krijgen van je kindje. De beste manier om alvast kennis te maken met je kindje, deze ervaring kan je natuurlijk delen met je naasten. Let op! Indien je placenta aan de voorkant ligt is de kans groot dat we het kindje niet goed in beeld kunnen krijgen. In dat geval adviseren wij om telefonisch contact met ons op te nemen.

Maak kennis met je ongeboren kindje

Een 3D/4D echo is een bijzondere ervaring, je ziet je ongeboren kindje live en drie- of vierdimensionaal. Het zijn kleurenbeelden met diepte, waardoor je echt al een goed beeld krijgt van je kindje. In een ontspannen sfeer kan je even echt genieten van wat er allemaal gebeurt in je buik. Tijdens deze pretecho zie je je kindje met ‘volume’ en proberen we het gezicht goed in beeld te krijgen. Met een beetje geluk gaat hij/zij voor ons poseren en kunnen we het hele gezicht zien. Soms zien we bij de 3D/4D echo ook mimiek bij je kindje: lachen, een pruillip trekken, boos kijken, gapen en duimen. De 3D/4D echo geven we weer in roze tinten.

  

Een 3D/4D echo: hoe gaat dat?

Deze pretecho is bedoeld als een speciale ervaring. Je mag dan ook gerust naasten meenemen om deze ervaring mee te delen. We kijken ongeveer 30 minuten met onze echoapparatuur naar je kindje en proberen hem/haar zo goed mogelijk in beeld te krijgen. De beste periode voor een 3D/4D echo is tussen de 24e en 30e week. De baby heeft dan genoeg onderhuids vet, zodat je de wangetjes goed kan zien. Ben je zwanger van een meerling? Dan kan je het beste rond de 15e week langskomen. Wanneer je baby indaalt is het overigens lastiger om een 3D/4D echo te maken. Onze tip: kom met een volle blaas naar de afspraak. Dit duwt het hoofd van je baby iets omhoog.

Het komt wel eens voor dat de pretecho niet lukt, omdat de baby er bijvoorbeeld net niet goed voor ligt. Onze echoscopisten zullen altijd hun uiterste best doen voor een succesvolle pretecho. Meestal lukt dat wel met wat wiebelen en bewegen. Als het uiteindelijk toch niet helemaal lukt, doordat de baby er niet goed voor ligt, mag je nog een keertje 15 minuten terug komen voor maar € 15 euro. 

Kosten 3D/4D echo

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar je ongeboren kindje? Dan is een 3D/4D echo een hele mooie ervaring. Deze pretecho duurt ongeveer 30 minuten en kost € 100,00 .

  • Na afloop krijg je 4 zwart/wit foto’s van je kindje mee;

3D/4D echo in Den Haag laten maken? Maak direct een afspraak

De medewerkers van Het Haagse Hof ontvangen je graag op één van de twee centraal gelegen locaties in Den Haag. Je bekijkt je kindje in een rustige en ontspannen sfeer. Maak direct een afspraak voor een 3D/4D echo.

Afspraak maken