• darkblurbg

Bevestiging van je zwangerschap

Als je ontdekt dat je zwanger bent, breekt een bijzondere en spannende tijd aan. Een onwerkelijke tijd ook, omdat je je baby nog niet voelt en niet direct iets aan je buik ziet. Gelukkig is het mogelijk om een vroege echo te laten maken. Deze pretecho maak je echt voor je eigen geruststelling, en plezier bijvoorbeeld omdat:

  • je bevestiging wilt dat je echt zwanger bent
  • je angstig bent voor een miskraam
  • je gewoon even wilt spieken in je buik

Vroege echo zonder verwijzing

De vroege echo noemt men ook wel de 8 weken echo, omdat je vanaf dan het hartje kan zien kloppen. Het is echter mogelijk om tot 12 weken gebruik te maken van deze pretecho. Voor deze echo heb je geen verwijzing van de verloskundige nodig. Het komt wel eens voor dat de pretecho niet lukt, omdat de baby er bijvoorbeeld net niet goed voor ligt. Onze echoscopisten zullen altijd hun uiterste best doen voor een succesvolle pretecho.

De vroege echo: hoe gaat dat?

Deze pretecho duurt ongeveer 15 minuten, de echoscopist maakt de echo en jij kunt meekijken. Deze echo kan uitwendig of inwendig zijn, afhankelijk van de beeldvorming. Tijdens deze echo kijken we of het hartje klopt, ook is te zien of je zwanger bent van een meerling en of de zwangerschap zich in de baarmoeder bevindt. Het begin van de zwangerschap is de meest kwetsbare periode, vanaf week 12 is de kans op een miskraam aanzienlijk kleiner. Het is fijn al vroeg in de zwangerschap het kloppende hartje te zien. Realiseer je altijd dat deze vroege echo niets aan de uitkomst van de zwangerschap verandert.

Kosten vroege echo

Voor deze vroege echo bieden wij je graag een speciale introductieprijs van € 45,- (incl. btw). De echo is in 2D en duurt ongeveer 15 minuten. Na afloop krijg je 2 zwart/wit foto’s van je kindje mee. 

Een vroege echo in Den Haag? Maak direct een afspraak

De medewerkers van Het Haagse Hof ontvangen je graag op één van de twee centraal gelegen locaties in Den Haag. Je bekijkt je kindje in een rustige en ontspannen sfeer. Maak direct een afspraak om van de vroege echo te genieten.

Afspraak maken