• darkblurbg

Prijslijst van onze echo's 

Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Prijzen medische echo's 

Termijn echo 20 weken echo Vitaliteitsecho
Deze echo wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar. Deze echo wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar. Indien er een medische indicatie is wordt deze echo vergoed door jouw zorgverzekeraar
Groei-echo Placenta lokalisatie Liggingsecho
Indien er een medische indicatie is, dan wordt deze echo vergoed door jouw zorgverzekeraar. Indien er een medische indicatie is, dan wordt deze echo vergoed door jouw zorgverzekeraar. Indien er een medische indicatie is, dan wordt deze echo vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Prijzen pretecho's 

  Geslachtsbepaling 2D echo 3D/4D echo
  De kosten van deze echo bedragen € 45,00 (incl. btw) De kosten van deze echo bedragen € 45,00 (incl. btw) De kosten van deze echo bedragen € 100,- (incl. btw)

Cadeaubonnen

 

Het Haagse Hof heeft ook meerdere opties voor cadeaubonnen. Wil je iemand een (deel van) een echo cadeau doen? Dat kan met een cadeaubon. Wij hebben verschillende opties hiervoor. Voor 45 kan je vriendin, collega, dochter of kleindochter al langskomen voor een 2D echo. Voor 100 krijgt ze een prachtige 3D/4D echo bij ons centrum. 

Je kunt natuurlijk ook een deel van de echo cadeau doen en kiezen voor een bon van een ander bedrag. 

Interesse, dan kun je hieronder een bon bestellen. Je krijgt dan een unieke code, waarmee de echo bij het online plannen direct te betalen is. Het is ook mogelijk om de code aan onze assistentes door te geven bij het telefonisch plannen van een afspraak. 

Extra's

Extra foto's  USB stick (64 mb)  USB stick (4 GB) 
Bij een pret echo krijgt u standaard 4 zwart/wit foto's mee. 
Wil je meer foto's geef dit dan aan bij de echoscopist vooraf aan de echo. De prijs  per 5 extra foto's bedraagt € 2,50 (incl. btw).
Voor € 2,50 (incl. btw) krijg je de beelden ook mee op een USB-stick.  Voor € 7,50 (incl. btw) krijg je de beelden ook mee op een USB-stick. Deze stick biedt de ruimte om alle foto's en eventueel videos gedurende de hele zwangerschap op kwijt te kunnen. 

Professionele medische of pretecho’s in Den Haag? Maak direct een afspraak

De medewerkers van Het Haagse Hof ontvangen je graag op één van de twee centraal gelegen locaties in Den Haag. Je bekijkt je kindje in een rustige en ontspannen sfeer. Maak direct een afspraak.

Afspraak maken